2018-2019 BAHAR DÖNEMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU SONUÇ LİSTESİ

ASIL KONTENJANDAN KAZANANLAR İÇİN KESIN KAYITLAR: 28 OCAK - 01 ŞUBAT 2019

YEDEK KONTENJANDAN KAZANANLAR İÇİN KESİN KAYITLAR: 04-08 ŞUBAT 2019

Farmakoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı Kazananlar Listesi İçin TIKLAYINIZ..

Tıbbi Fizyoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı Kazananlar Listesi İçin TIKLAYINIZ..

Ebelik Tezsiz Yüksek Lisans Programı Kazananlar Listesi için TIKLAYINIZ..

Ebelik, Farmakoloji ve Fizyoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıran öğrenciler kesin kayıttan sonra 4 Şubat-8 Şubat 2019 tarihleri arasında Anabilim Dalı Başkanlıkları aracılığı ile UBS'den ders seçimi yaparak Türkiye Ekonomi Bankasına (TEB) öğrenci okul numaralarıyla 2250 TL dönem ücretini yatırmaları gerekmektedir.Dönem ücretini yatıran öğrencilerin kayıtları tamamlanacaktır.

Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı kazananlar listesi için http://uzem.cbu.edu.tr/ sayfasına bakınız.

Belirtilen tarihlerde istenilen evrakları Enstitüye  teslim etmeyen, kesin kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

NOT: KESIN KAYIT TARIHLERINE VE İSTENILEN EVRAKLARA AŞAĞIDAKI LINKLERDEN ULAŞABILIRSINIZ.

1-Kesin Kayıtta İstenilen Belgeler için TIKLAYINIZ..            2- Önemli Tarihler İçin TIKLAYINIZ..

3-Kesin Kayıt Formları İçin TIKLAYINIZ..                              4-Uyarı ve Hatırlatma İçin TIKLAYINIZ...

Telefon: 0 (236) 236 09 89

Tıp Fakültesi Dekanlığından Enstitümüz telefonlarına  ulaşılamamaktadır